Mačka Drevo, 5-Tier Tla in Strop Mačka Stolp Nastavljiva po Višini, Visok Kitty Plezalni Center Aktivnosti z Praskanje Post, Udobno Posteljo

Nov izdelek

Na zalogi

€27.46

Na seznam želja

Hitro Svetovnega Ladijskega Mačka Plezanje Mačka Igrače Hiša Mucek Plezanje Okvir Mačka Drevo Igranje Usposabljanje Za Zabavo Mačka Praskanje Post

AMT0098

MAČKA PLEZALNI CENTER AKTIVNOSTI: Ta tla in strop mačka drevo spominja na pravo drevo z nastavljivo višino, da izpolnjuje mucek' različnih potreb na plezanje višino.Mačka stolp funkcije s 5 plišastih pokriti ploščadi,1 prijetno krog mačka posteljo in 3 sisal, iz vrvi praskanje post, bingljati žogo za mačke ujeti, zgrabiti, ujeti

TRPEŽNA KONSTRUKCIJA: To visoko mačka stolp je snažan osnove na dnu in priključek napetosti palico na vrhu povezati strop, ki pomaga povečati stabilnost, da ta mačka drevesa stolp.Bolj Stabilno in Varno za vaše kitties, ki se predvaja na to posebno oblikovana mačka dejavnosti drevo center, ko plezanje, skakanje, praskanje.

MULTI-RAVEN PLATFORME IN UDOBNO POSTELJO: prijetno flush mačka viseči mreži postelja je hotel biti raj za mladiče, majhne in srednje mačke za počitek, ostriž in napping. 5 stopenj, različnih velikosti platforme, ki izpolnjujejo visoke in nizke plezalne potrebe mačji,udobno in zahtevna.Prosimo vas, da se mislečimi ta visok mačka post je priporočljiv za mucek, srednja in mala mačk, mačk, nad 20lbs lahko težka za sam vrh praskanje po pošti.

PROSTOR SAVEING IN ENOSTAVNA ZA PREMIKANJE: mačka praskanje delovnih mest ne bo veliko prostora in priročno za prevoz za vse lise, ki vam je všeč: Stene Kotu, Balkon, Dnevna Soba, Spalnica.Napetost palico na vrhu se lahko prilagodi želeni višini, od visoke, da se počasi prilagodi prostoru strop.Brez skrbi, na prehodu na nižji prostor ali dajanje na balkon s platformo.

ENOSTAVNA MONTAŽA IN VPRAŠANJE-BREZPLAČNO: To traja približno 10 minut ali manj, da imajo mačka drevo nič post nameščen.Za vsa vprašanja na mačka drevo stolpi, lahko pa se obrnete tudi neposredno na nas, prodajalec je vedno tukaj, za pomoč.Strokovne službe ekipa bo na vaš klic, da reši vse vaše skrbi.

AMT0038

Mačke so seveda rad visokih mestih, in ta mačka gosenica je samo tisto, kar mačke všeč.

· Izbrani Material: Naša Mačka drevesa, ki jih eko-friending odbor material za svoje mačke, da igrajo v varnost enviornment.Trmast in težji, ki temelji odbor za mačka, da igrajo v več stablely.

· Specifikacija proizvoda: osnove 27 cm * 43 cm (za 10,6 palca * * 17 palčna), 286 cm(113 palcev) dolgo, nastavljiva, vsako plast višina 55 cm(za 21,6 palčni) odbor debeline 1,5 cm, teža 10 kg

· Izdelek barva: bež/modra fotografije in zaslon bo prineslo rahlo napaka

· Opis izdelka: material je narejen iz preprogo, ki se lahko suho, čisto in držati spadajo krzna, mačke

Za človeka, mačka plezanje okvir pomeni "penzion + penzion + en svet", Ampak za mačka, to pomeni, "drevo + zabaviščni park + nov svet", Boste le morali plačati več deset dolarjev, lahko pa jih kupite zdravje in zabavno življenje.To je vaša mačka, vendar pa so v vseh.Prosimo, da jih cenijo.

1. Postavke, poslana iz skladišča v NAS/AU/Evropo, so na voljo naslednje države: Združeno Kraljestvo, Francija, Italija, Avstrija, Nizozemska, Belgija, Luksemburg, Poljska, Irska, češka Rep., Danska, Madžarska, Slovaška, Slovenija, Švedska, Portugalska, Latvija, Estonija, Litva, Finska, Španija, Hrvaška, Bolgarija, Romunija, Grčija.

Če ne najdete vaše države, v zgornjem seznamu, se obrnite na nas.Nekaj drugih državah so na voljo tudi za dostavo.

2. O evidenci:

a.Ker je element, ki je poslana iz skladišča v tujini, pravi popis ni vedno posodobitev v času.To pomeni, da včasih izdelka, ki ste jih naročili, je že razprodan.V taki situaciji lahko naročilo prekliče ali sprejme nadomestno prostovoljno.Če želite preklicati naročilo, prosimo, izberite razlog za "druge".Hvala.

b.Običajno je obnova obdobju je približno 10-45 dni.Če ste pripravljeni čakati, prosim, postavite red in podaljša čas obdelave ustrezno.Bomo dali prednost vaše naročilo, ko postavka je na zalogi znova.

3. O kurirja stroški:

a.Ne bomo zaračunali kurirja stroškov, če je domače dostave, razen nekatere oddaljene povezan otokih.

b.Morate plačati kurirja stroškov, če je skladišče, ki je ne nahaja v vaši državi.

c.Ker smo dobili nekaj bi pa zip kodo nimajo dostavno službo,je naše stranke, ki niso prijetne,in ne želijo izbrati pravi razlog za preklic.Ko boste našli ne, ne moreš ga kupiti ,prosimo, obrnite na nas, da preverite, če vaš zip kodo lahko podal.

4. O obdelavi čas in čas dostave:

a.Potrebujemo 1-3 dni za obdelavo vašega naročila (pričakujejo, prazniki).

b.Čas dostave je o 5-12 delovnih dni.

Oznake: mačka potovanja brezplačna dostava, lesene mačke drevo, mačka stolp, obleko obešalnik stojalo, mačka za igrače, 4 tier cat tower, mačka strgalo, mačka drevo, les, baby dekle las lasuljo, Mačka Viseči Mreži.

Barve Grey Brown Beige
Vrsta mačke
Poreklo CN(Izvora)
Material Sisal
Blagovna Znamka Hitro jjeza
vrste Igrača za mačke, Zajec

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Mačka Drevo, 5-Tier Tla in Strop Mačka Stolp Nastavljiva po Višini, Visok Kitty Plezalni Center Aktivnosti z Praskanje Post, Udobno Posteljo

Mačka Drevo, 5-Tier Tla in Strop Mačka Stolp Nastavljiva po Višini, Visok Kitty Plezalni Center Aktivnosti z Praskanje Post, Udobno Posteljo

Podobni izdelki

Primerjaj