Dnevna Soba Elastična Kavč Zajema Dnevno Sobo Barva Kotu Kavč Kritje Elastična Spandex Kritje Kavč Kritje Elastična Kavč Brisačo

Nov izdelek

Na zalogi

€8.21

Na seznam želja

Podrobnosti o izdelku Paket vključuje: 1 kavč kritje izdelek, ki je samo kavč kritje, ni blazine pokrov. (Cena je samo za 1pc kavč kritje, ne vključuje blazine kritju ali drugih dodatkov.Če potrebujete blazine kritje, morate naročiti ločeno.) Velikost priporočila: Prosim izmerite svoj kavč (vključno z nasloni za roke), in nato izberite velikost.Če ne ukrepa (vključno z nasloni za roke), kavč, pokrov bo manjše kot vaš kavč. ·1 sedeži, dolžina kavč moralo biti v 90-140 cm · 2 sedeži, dolžina kavč moralo biti v 145-185 cm ·3 sedeži, kavč dolžina je treba 195-230 cm ·4 sedeži, kavč dolžina je treba 235-300 cm, Če je L-obliki kavč ali kotu kavč ali modularna kavč je v kombinaciji z 2 delov, morate naročiti 2-delni komplet.Velikost pokrova je odvisen od dolžine AA, BB in CC linije.Na primer: če je AA = 200 cm in BB = 160 cm, morate kupiti 1 PC trije sedeži kavč pokrov in 1 PC dvosed kavč kritje.Naš kavč, prevleke so primerne za sedežno garnituro z razliko med sedež z naslonjali in armrest. (Pred nakupom, se prepričajte, da vaš kavč je velik prepad, da bi penasti trakovi potisnite ven.Naš kavč pokrovi niso primerni za sedežno garnituro s plitvo vrzeli.) uporaba: Ta osnovni kavč pokrov lahko zaščito in zaščito vašega pohištva iz madeže, madeže, obrabo in poškodbe, da preprečite poškodbe.To je zelo primerna za družine z hišnih živali ali ljudi, ki iščejo poceni pohištvo za varstvo rešitve.Lahko celo kupite različnimi barvami in dekoriranje kavč glede na sezono in razpoloženje.opombe: 1. Velikost gumb: 2 pillowcases se nanašajo na 2 zapnite, ne kavč zajema. 2. Ročno merjenje 1-3 napaka je dovoljeno, imajo različne države različne velikosti, prosimo, preverite pred nakupom. 3. Zaradi težav na dolge razdalje prevoza, izdelek, ki bo imajo nekaj gub, ki morda ne bo tako ravno kot sliko, vendar to ne bo vplivalo na kakovost in uporabo izdelka. 4. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo vam, da vzorec je enak kot na sliki. 5. Ne, ne moreš izbrati, ki je eden od barvni gumbi, prosimo, obrnite na nas.opozorilo: ne uporabljajte belila za čiščenje pokrov Pranje oblačila ali oblačila podobne barve. sprejemamo vrne in vračilo če je predmet, ki imajo kakršne koli težave

1.Storitev nudimo storitve v 12hours,vse masaža bodo odgovorili na prvo.Prosimo, kontaktirajte nas za prejeto ali masaže, trgovec, upravitelj

2.Upoštevajte, hoot slike Izdelkov so 100% v naravi streljanje,vendar pa zaradi svetlobe,kota, in drugih vprašanj, ki bodo imeli malo drugače

3.Povratne informacije Prosim, pustite 4 ali 5 zvezdicami,tako vemo, da ste prejeli vaše naročilo, in so srečni s točko.Bomo naredili enako za vas.Če ni nobenih težav z vašo nakup,prosimo, bodite prepričani, da nas kontaktirate pred odhodom povratne informacije ali odpiranje spora,tako da smo se lahko odpravili težave na pozitiven način.Kot si lahko predstavljate,svoje dobre povratne informacije so ključnega pomena za naš uspeh.

4.O izdelku prodaja

Prosimo, da nas opominjajo, če obstajajo kakršne koli neprilagojene rectifications izdelkov, ki so naprodaj v tej trgovini.Spori, ki izhajajo iz takšne težave podporo vrnete in nadomestila, ne pa kot razlog za odškodnino.

5.O izdelku naslov besednjak

Za lažje nakupovanje iskanje potrošnikov, izdelek naslov ta trgovina je le ključno besedo, ki se uporablja v skladu s kupec iskanje navade, in da ne predstavljajo dejanske učinkovitosti in lastnosti samega izdelka.

6.O izdelku uporabo

Ker vsak življenjskih izkušenj, je drugačen, je učinkovitost izdelka je vplivajo različni dejavniki, in to ni zagotovljeno, da bodo vsi bi dosegli enak učinek.

7.Dostava

Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.

Q: Zakaj ruske stranke je treba izpolniti v potni list informacije?

A: Ko ste izdelava nalog, potni list informacije, ki bodo potrebne za krajevne navade v Rusiji.Prosimo, bodite prepričani, da so vaši podatki ne bodo nikoli povedal, da je tretja oseba, in je varen za vas, da zagotovi informacije o Oknar.si.

V: Kdaj bo moje naročilo bo odpremljeno?

A: Popolnoma smo morali urediti vaš paket v roku 1-7 dni, ne več kot 10days.Če je nujno naročilo, vas prosimo, da pripombe, ko oddate naročilo ali pa se obrnite na našo customer service, da zahteva za vas.

Q:Kako lahko sledenje moje parcele?

A:lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete).Če je problem s poizvedbo, je lahko zamuda pri logistična posodobitev, se lahko obrnete na storitve za stranke, da pridobi pravilne logistics informacije.

Oznake: bedspread na kavč, za Kavč, odeja kavč, 2 in 3 sedeži kavč pokrov, pokrov kavč, fotelj zaščitnik, bedspread za kavč, Cr2032 3v, kavč zaščitnik, Kavč Pokrov.

Material Poliester / Bombaž
velikost 90cm-300cm
Številka Modela 5626
Poreklo CN(Izvora)
Uporablja Kavč Področna Kavč
Vzorec Tipa Trdna
Slog Sodobno
Vzorec Navaden Barvanih
Proizvodnja Kombinacija Kit

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Dnevna Soba Elastična Kavč Zajema Dnevno Sobo Barva Kotu Kavč Kritje Elastična Spandex Kritje Kavč Kritje Elastična Kavč Brisačo

Dnevna Soba Elastična Kavč Zajema Dnevno Sobo Barva Kotu Kavč Kritje Elastična Spandex Kritje Kavč Kritje Elastična Kavč Brisačo

Podobni izdelki

Primerjaj