DIY 3d Igra Hiša Fort Stavba Kit konstrukcijski Set Otroci Kočo, Igrače, Šotori Trdnjava Builder Gradov Žareti V Temno Za Darilo Otrok

Nov izdelek

Na zalogi

€18.34

Na seznam želja

Bullet Točk:

1、Svetlobna Fort Stavbe Komplet: Ta komplet je sestavljen iz veliko kroglice in palice, ter palice in kroglice se lahko povezani skupaj graditi utrdbe in šotore različnih oblik in velikosti!

2、Odlično Kakovost Materiala: Ta komplet je narejen iz čvrst visoko kakovostne plastike, enostaven za montažo, samo vstavite in privijte palico v žogo, žoge in palice se lahko poveže v nekaj sekundah, enostavno razstaviti, in se ne deformira.Prihaja z vrečko za shranjevanje, ki je primerna za v zaprtih prostorih in na prostem.

3、Otroci Builder Darilni Set: Primerno za otroke, starejše od 3 let, kot nalašč za gradbene jame, igra šotori, rakete, hiše, princesa gradov, predori, teepees, igrače, šotori, ladje, pirate in vaši otroci lahko samo dodati stanja ustvariti skrivališče.

4、Spodbujanje Ustvarjalnosti & Domišljijo: S tem kit, otrok je lahko težko delo, za reševanje problemov, gradijo različne nove kreacije, in je kot nalašč za izobraževalne igrače darilo za otroke, in super ideja za darilo za rojstni dan, praznike, Božič, Halloween, in Novo Leto!

5、Enostaven za Prevoz: celoten komplet je zapakiran v barvno polje, enostaven za prevoz, lahko izboljša obliko priznanje sposobnosti, spodbujanje domišljije in hands-on sposobnosti vašega otroka.

Opis:

Svetlobna Fort Stavbe Komplet: Ta komplet je sestavljen iz veliko kroglice in palice, ter palice in kroglice se lahko povezani skupaj graditi utrdbe in šotore različnih oblik in velikosti!

Odlična Kakovost Materiala: Ta komplet je narejen iz čvrst visoko kakovostne plastike, enostaven za montažo, samo vstavite in privijte palico v žogo, žoge in palice se lahko poveže v nekaj sekundah, enostavno razstaviti, in se ne deformira.Prihaja z vrečko za shranjevanje, ki je primerna za v zaprtih prostorih in na prostem.

Otroci Builder Darilni Set: Primerno za otroke, starejše od 3 let, kot nalašč za gradbene jame, igra šotori, rakete, hiše, princesa gradov, predori, teepees, igrače, šotori, ladje, pirate in vaši otroci lahko samo dodati stanja ustvariti skrivališče.

Spodbujanje Ustvarjalnosti & Domišljijo: S tem kit, otrok je lahko težko delo, za reševanje problemov, gradijo različne nove kreacije, in je kot nalašč za izobraževalne igrače darilo za otroke, in super ideja za darilo za rojstni dan, praznike, Božič, Halloween, in Novo Leto!

Enostavno: celoten komplet je zapakiran v barvno polje, enostaven za prevoz, lahko izboljša obliko priznanje sposobnosti, spodbujanje domišljije in hands-on sposobnosti vašega otroka.

Specifikacije:

Ime: Žareti v Temno Stavba Kit

Material: okolju prijazen ABS

Primerna starost: nad 3 let

Color box embalaže: o 445*350*112mm/17.52*13.78*4.41 palčni

Značilnosti: Bogato barvno ujemanje privlači otroke pozornosti, omogoča otrokom, da to storite sami, opredeljuje različne oblike in omogoča otrokom, da pridobijo občutek dosežek.

Seznam Vsebine:

Rumeno Žogo * 24

Oranžna Krogla * 24

(Svetlobni) Dolgo palico 42,5 cm/16.73 palca* * 55

(Svetlobni) Kratka palica 28,8 cm/11.34 palca* * 55

Opombe:

Zaradi ročnega merjenja, je lahko toleranca na velikost izdelka.

Barve artikla se lahko nekoliko od to prikazano na sliki zaradi razsvetljave in fotografije.

Oznake: otroci hiša, šotor, ljudje gradov, diys otroci šotor, otrok šotor, tipi šotor otroci fantje, tabor zunanji šotor, otrok igra šotor, bamboo blanket, otrok šotor.

Poreklo CN(Izvora)
Material Plastični
Certificiranje CE
color box embalaže o 445*350*112mm/17.52*13.78*4.41 palčni
Značilnosti Šport
(Svetlobni) Dolgo palico 42,5 cm/16.73 palca* * 55
Opozorilo fort stavba kit
Številka Modela fort stavba kit
Priporočamo, Starost 7-12y, 4-6y, 12+y
Primerna starost nad 3 let
Vrsta Plastika/Lesena Igra Hiša
Ime Otrok je svetlobna šotor
(Svetlobni) Kratka palica 28,8 cm/11.34 palca* * 55

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

DIY 3d Igra Hiša Fort Stavba Kit konstrukcijski Set Otroci Kočo, Igrače, Šotori Trdnjava Builder Gradov Žareti V Temno Za Darilo Otrok

DIY 3d Igra Hiša Fort Stavba Kit konstrukcijski Set Otroci Kočo, Igrače, Šotori Trdnjava Builder Gradov Žareti V Temno Za Darilo Otrok

Podobni izdelki

Primerjaj