WP90 Odtočne Kanalizacije Stene Cevovoda 9"Endoskop Fotoaparat Brezžično WIFI Borescope Inspectionsystem Nepremočljiva Prenosne Industrijske Primeru

Nov izdelek

Na zalogi

€374.51

Na seznam želja

WP90 Odtočne Kanalizacije Stene Cevovoda 9"Endoskop Fotoaparat Brezžično WIFI Borescope Inspectionsystem Nepremočljiva Prenosne Industrijske Primeru

【 DVR SNEMANJE 】: Plinovod Stene Kanalizacije Pregled Kača Kamera vgrajena reža za Kartico SD,8GB TF kartica vključena,je avialiable za prikaz videa v živo in shrani video posnetke in fotografije.Posnamete lahko pregledov in predvajanje na PC z bralnik kartic.

【 NEPREMOČLJIV&NIGHT VISION 】:Odtok Kanalizacije Plinovod Industrijske Endoskop Sistem z HD 1000TVL high-definition IP68 vodotesen #304 nerjaveče jeklo kamera+konico sonde+110°širok kot gledanja, kaj bi bilo jasno, ko vam pregled nekaterih krajih težko gledati.6 kos nastavljiva Led za osvetlitev težko doseči območju inšpekcije.Preglede bo videti bolj jasno v temnem okolju.

【 MONITOR&KABEL 】: Strokovno Odtočne Cevi/Kanalizacijski Cevovod-Pregledovalna Kamera je izdelana z 9 cm barvni TFT LCD zaslon z nedelja-vizir za zunanjo pregledov.Material žice je palica iz steklenih vlaken, (premer: 4.8 MM),anti-korozijska/hlajenje/natezno.

【 PRENOSNA torbica&DOLGO življenjsko 】:Stene Cevi Kanalizacije Pregled Kača Fotoaparat Kit

težka oblazinjeni aluminijasto ohišje trgovin vse vsebine, priročno nosite okoli. 12V 4500mAh Li-baterija vključena podpira približno 6 ur neprekinjene uporabe.

【 VSESTRANSKI 】: Odtočne Cevi/Kanalizacija Plinovod Pregled Kača Fotoaparat lahko uporabljate pod tla, znotraj obzidja, podstrešja,

žlebovi in strešne tudi in lahko celo mogoče uporabiti za ogled plesni in vodo.Cevi Kanalizacije Industrijske Endoskop Cevi Video kontrolni Sistem uporablja tudi za klima cevi, vakuumske plinovod,Potopljene cevi itd.To je priročen za uporabo in se izognili nevarnosti na izredno.

【 Podporo za Del Zamenjava & Hitro Storitev za Stranke 】: Če potrebujete pomoč, vključno pre-order/po-prodajnih storitev, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Vse cevovod-pregledovalna kamera rezervni deli/oprema

za popravilo ali zamenjavo,tovarne ponujajo zelo poceni cene,vam ni treba skrbeti o stroških in razpoložljivosti zamenjave.

Video Kača Cevjo in Steno Pregled je treba imeti za vsako homeowner, izvajalec in celo poklicni!Odpravlja potrebe trganju v drywall, da poiščete puščanje cevi, ali električnih vodov.Cevovod-Pregledovalna Kamera funkcije Sistema, le najvišje kakovostne komponente, kot so res premium razred Video Žica iz Legiranega Jekla, deli in Priključki za video povezave.Odtok/Kanalizacijo Industrijsko Endoskop ponaša DVR zmogljivosti in sprejema kartice SD za shranjevanje videa, med snemanjem za prihodnje predvajanje.Prenosni aluminij/ABS nosite s torbico,ki tudi hrani vse elemente za prevoz in ko je v uporabi.Nakup Video Kača danes, da bi se izognili bodočo vodovodne težave.

Funkcija:

Brezžični Wi-Fi,podporo, 3 smart naprav

20/50/100 M Kabel(65.5/164/328 ft)

9" TFT LCD Zaslon

Kovinska torbica za enostaven transport

vgrajeni DVR Kartico in 8GB SD Kartica

8GB SD-kartico Video & Slika Cevi kontrolni Sistem

Iz Steklenih Vlaken, Kabel In Nerjavečega Jekla Kolutu

HD 1000TVL Barva Nerjavnega Jekla Fotoaparat s 6 LED Luči

Specifikacije

Fotoaparat

zorni kot 110°

temperatura skladiščenja -50-60°C

delovna temperatura -20-60°C

slika barve

SD kartica podpora 32 G, tovarna konfiguracija 8G

material nerjaveče jeklo

Nepremočljiva: IP68

Kabel

material vlaken, cev

dolžina 20/50/100 m

Napajanje

polnilnik AC100V-240V / DC12.6V 1000mA

baterija za shranjevanje 4500mAh

stalna uporaba časa za baterijo približno 6h

Dimenzija

fotoaparat 45x23 mm

alu okno 390*320*160 mm

paket velikost 410*185*360 mm

Teža

Stikalna plošča neto teža 5 kg(20M)

Package teža 5,5 Kg(20M)

Vsak dvig 10M Kabla pomeni, teža sistema povečanje za 0,3 KG

Package Vsebino

1 x Fotoaparat

1 x Zaslon

1 x Priključni Line

1 x Aluminuum Polje

1 x Polnilec

1 x Tuljava

1 x izvijačem

1 x SD Kartico

1 x Fotoaparat Zaščitna torbica

Oznake: na zaslonu digitalne kamere, ip kamera plug, borescope fotoaparat mac, borescope fotoaparat kanada, ecran kamera zadaj, ios camera borescope, kamera zadaj, veliko, spray stojnici kitajska, kamera video, fotoaparat, oprema za vodovodne.

Blagovna Znamka POMIACAM
Tip Žice Trde Žice,
Certificiranje CE
WiFi Podpora
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela WP90-J.
Izdelek Endoskop Fotoaparat
KARTICO 8GB SD kartica
Model WP90
nepremočljiva IP68 vodotesen
Zaslon 9 inch TFT LCD zaslon
Tip Vtiča EU plug

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

WP90 Odtočne Kanalizacije Stene Cevovoda 9

WP90 Odtočne Kanalizacije Stene Cevovoda 9"Endoskop Fotoaparat Brezžično WIFI Borescope Inspectionsystem Nepremočljiva Prenosne Industrijske Primeru

Podobni izdelki

Primerjaj