Mini Vratu Fan Prenosni Bladeless USB za Polnjenje Izključite Športni Navdušenci za Zunanjo Ventilador Portatil Abanicos Hlajenje

Nov izdelek

Na zalogi

€5.92

Na seznam želja

Opis:

Za razliko od drugih prenosnih vratu fans, to hladilni ventilator je opremljen s trajno hlajenje plošče na vratu visi del, tako da lahko začutite hlad, ko jo nosite.

Ventilator sprejme popolnoma nov videz, ki je drugačna od obstoječih vrat navijači na trgu, te vrste osebnih fan je bolj v modi.In 360° okoliškega zraka vtičnice ni več samo občutek kul na obrazu, vam omogoča, da doživijo hladen občutek, da je drugačen od drugih tradicionalnih vratu navijači.

Te vrste osebnih fan je bil sprejet zmanjšanje hrupa tehnologije za zmanjšanje decibel vhod v človeško uho, kar ste, varnejše in bolj udobno za uporabo.Ventilator je izdelan iz okolju prijaznih ABS in silikon, je lahek in prenosen, zelo primerna za uporabo na prostem.

Ta prenosni ventilator se lahko polni preko USB, se lahko uporablja neposredno, in to je zelo priročno za uporabo v prostorih, brez klimatska naprava (kot so nakupovalni centri, bolnišnice, in na prostem).In, da lahko deluje neprekinjeno za dolgo časa, vendar delovnega časa, je odvisno od različnih načinov.In smo dodali hladilni modul vratu fan, da baterije in motor hladen, zato vam ne bo treba skrbeti fan pregrevanje tudi če boste obdržali uporabo.

Ta USB vrat ventilator je zelo primerna za vsak prizor v življenju.npr, med vrtnarska dela, BBQ, tek, hoja, pohodništvo, planinarjenje, sončenje na plaži, športne igre, koncerti, gospodinjska opravila, izven dela, se igral z otroki, itd.Ta vratu fan lahko proste roke, ki vam omogoča, da hitro ohladi v vročih poletnih, uživajte hlad poleti brez bremena.

Specifikacija:

Material: ABS, silikona, 304stainless jekla.

Barva: črna, bela, roza, mint zelena.

Velikost: 210*168*56mm.

Nadzor vrste: ključ stikalo treh hitrosti vetra kliknite spremeni.

Tip-C vhod: DC 5V 1A.

Delovni čas: 1 stopnja: približno 8h, 2 ravni: o 4.5 h, 3 ravni: približno 2,5 h.

Čas polnjenja: približno 4-6h.

Opomba:

Zaradi svetlobo in zaslon razlika, elemente, barve, se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Prosimo, dovolite rahlo odstopanje za merjenje podatkov in poskrbite, da boste ne moti pred naročilom.

Paket je vključeno:

1x vratu visi fan.

1x tip-C kabel za polnjenje.

1x uvod.

Oznake: igra zaslon, prenosne toplotne fan, bladeless fan mini, 7inch hdmi monitor, fan priročnik, fan stolp, prenosni tanke fan, srčkan stojalo fan, ljubitelj malih, bladeless ventilator.

Poreklo CN(Izvora)
Napetost (V) 5V
Uporaba Doma
Moč (W) 5w
Blagovna Znamka RecabLeght
Časovna Funkcija Ni Čas
Certificiranje Noben
Daljinsko Upravljanje Funkcija No

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Mini Vratu Fan Prenosni Bladeless USB za Polnjenje Izključite Športni Navdušenci za Zunanjo Ventilador Portatil Abanicos Hlajenje

Mini Vratu Fan Prenosni Bladeless USB za Polnjenje Izključite Športni Navdušenci za Zunanjo Ventilador Portatil Abanicos Hlajenje

Podobni izdelki

Primerjaj