Keramični Živali Sočna Lonci Z Drenažo, Vrt, Lonci, Cvetlični Lonec , Slon Obliko Cvetlični lonček , Sočna Darila Živali N7MB

Nov izdelek

Na zalogi

€3.68

Na seznam želja

Keramični Živali Sočna Lonci Z Drenažo, Vrt, Lonci, Cvetlični Lonec , Slon Obliko Cvetlični Lonček , Sočna Darila Živali

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Značilnosti:

LEP Slon KERAMIČNI LONCI-- živali, sajenje so lepe oblike in ročno pobarvane.Vsaka pot je oblikovana z nego in je odlično nastanitev za sočne rastline.

Z DRENAŽO LUKNJE -- To je pečen iz kakovostne gline z drenažo luknje, kar pomeni, da bomo delo, tudi na področjih, ki morda ne bi dobili veliko airflows.Da poskrbite, da rastline ne umre od absorbira preveč vode.Kot nalašč za začetnike.

IDEALNA VELIKOST-v Njem je 12 x 7 x 11,5 cm , Idealno velikost za vse okensko polico, polica, tabletop, itd.Uporablja se lahko za sobne rastline in zunanjih rastlin, da bi vaš dom in vrt, do življenja.

DOM&PISARNA DEKOR -- Naš Ljubek Sočna posode so idealne za prikaz različnih cvetov, succulents, kaktus, in še več.Super za dom dekor, pisarna, balkon, itd.Prinese več užitka v svoje življenje in lajšanje pritiska na kratko.

NENAVADNO DARILO-- To je odlično darilo za vaše prijatelje in družino, ki ljubi vrt, uživajte okrasitev svojega doma.To je edinstvena in zabavna za uporabo kot darilo za rojstni dan, obletnice, naselje praznovanja, etc.Prepričan sem, da bodo vsi všeč!

Specifikacije:

Material: Keramični

Velikost: 4.7 x 2,7 x 4.5 cm / 12 x 7 x 11,5 cm

Barva:Barvita

Primerno mesto:Dnevna soba, balkon, spalnica, vrt

Design: Slon

Package:

1x Keramični Lonec (Št Vključno z rastlinami)

Obvestilo:

1.Od velikosti zgoraj je merjena z roko, velikost dejanski element, prejmete lahko nekoliko razlikujejo od velikosti zgoraj.

2.Ne RetailPackage.

3. Zaradi nastavitve zaslona in pogoji osvetlitve, barv, lahko rahlo razlikujejo od navedenih fotografije.

Oznake: black ceramic plant pots, keramični lonec cvetlični lonček, mala sočna lonec živali, keramični lonec razsutem stanju, pot, hiša rastlin pot, avto cvetlični lonček, bonsaj pladenj, cvetlični lonček, ceramic elephant figurine.

Je Pametno Napravo No
Material Keramični
Uporaba Pogoj Namizje
Primerno lokacijo dnevna soba, balkon, spalnica, vrt
Vrsta Vrtec Lonci
Slog Sodobno
Uporabljajo Z Cvet/Zelenih Rastlin
Številka Modela N7MB8YY803202
Poreklo CN(Izvora)
Design slon

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Keramični Živali Sočna Lonci Z Drenažo, Vrt, Lonci, Cvetlični Lonec , Slon Obliko Cvetlični lonček , Sočna Darila Živali N7MB

Keramični Živali Sočna Lonci Z Drenažo, Vrt, Lonci, Cvetlični Lonec , Slon Obliko Cvetlični lonček , Sočna Darila Živali N7MB

Podobni izdelki

Primerjaj