Prostor Gatling Mehurček Pralni Otroško Mehurček Pištolo Osem-luknjo Mehurček sušilnik za Lase Igrača Samodejno Mehurček Pištolo

Nov izdelek

Na zalogi

€2.21

Na seznam želja

Opisi:

1. Inovativne mehurček design: Bubble stroj: nove zasnove, ki uporablja "ustvarjalnost" velika zabavna igra bubble pištolo za presenečenje otrok.Uporaba za Gatling je videz, strukturo, 8 mehurčki lahko napihnjen vsako minuto, stotine pisane balončke.Izgleda hladnejše in bolj zanimivo.Kul obliko in različnih stilov, da je edinstven mehurček predvajalnik, ki privablja okoliških vidno polje.To je zelo primerna za družine z veliko otroki ali vsako srečanje.

2. Trebušne mišice material primeren za otroke: Za Gatling mehurček pralni igrače so varne in kakovostne pp materiala, varne in trajne, zaprti in neprepustnih, krožne design, brez ostrih robov ali neprijetne vonjave.Mehurček igrače za otroke so zelo varno.Hišne ljubljenčke, ni treba skrbeti za otroke, se poškoduje.Lahko varno izvajanje mehurček stroj za vaše otroke in uživajte mehurčki.To je zabavno in interaktivno igračo, ki lahko vodijo zabaven za dolgo časa.

3. Široka uporaba: To je najboljše vzdušje pena za čiščenje stroj za v zaprtih prostorih in na prostem dejavnosti (kot so rojstnodnevne zabave, festivali, piknike, otroške predstave, bazen igra, fotografija, itd.).Ali mislite, da gostili zabavo za otroke ali praznovanje, rojstni dan, naš mehurček pištolo je vrhunec stranke.

4. Enostaven za uporabo: Naše pisane mehurček pralni uporablja 3 AA baterije (baterije niso vključene), enostaven za namestitev in uporabo.Pour mehurček rešitev na rezervni odbor potopite mehurček stroj v mehurček rešitev, in nato pritisnite stikalo za uživajte v mehurček čas.Igrača jet je neprepustnih pečat in ročaj, ki ne drsi, tako da otrok lahko zavrtite vstran ali gor in dol, ne da bi povzročil zmedo ali poškodb stroja.

5.Mehurček rešitev: Zaradi logističnih težav, mehurček tekočina morda treba prilagoditi za sebe, tako da vaš otrok je sposobnost za delo se lahko okrepijo.

Specifikacije:

Material: pp trpežen material

Velikost: o 23*10*6 cm/9.06*3.94*2.36 cm

Barva: češnja roza/globoko jezero modra

Seznam Vsebine:

1 * Mehurček Stroj(Ne Vključno Z Baterijo)

1 * Mehurček Odbor

Opombe:

1. Če ugotovite, mehurčki, z vztrajanjem na mehurček vtičnico, mehurčki niso gladka, ker baterija je premalo, zato je priporočljivo, da baterijo zamenjajte v času.

2.Zaradi težav svetlobne učinke in streljanje kotov, prosimo, prepričajte se, da bi izdelek tolerance.

3.Zaradi ročnega merjenja, izdelek ima določeno dimenzij tolerance.

Oznake: otrok pištolo, otrok pištolo, pištolo vode, bullet pištolo, pištolo orožje, malta, igrača, pištolo replika, M134, minigun, pištolo igrača.

Barve cherry roza/globoko jezero modra
Ime Za Gatling Mehurček Stroj
Spol Unisex
Material Plastični, PP Trpežen Material
Certificiranje CE
Blagovna Znamka MezoJaoie
Številka Modela Gatling Mehurček Stroj
Vrsta mehurček pištolo
Poreklo CN(Izvora)
Plastika Tip PP
Značilnosti Niso Strupene
Oblika Dolgo
Priporočamo, Starost 7-12y

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Prostor Gatling Mehurček Pralni Otroško Mehurček Pištolo Osem-luknjo Mehurček sušilnik za Lase Igrača Samodejno Mehurček Pištolo

Prostor Gatling Mehurček Pralni Otroško Mehurček Pištolo Osem-luknjo Mehurček sušilnik za Lase Igrača Samodejno Mehurček Pištolo

Podobni izdelki

Primerjaj