Ustvarjalne Noč Svetlobe Magnetni Bilance Lučka za Napajanje USB Magnetni zraku, Toplo Bela Za Office Home Dekor

Nov izdelek

Na zalogi

€17.15

Na seznam želja

Značilnosti:

100% čisto nov visoke kakovosti 【EDINSTVEN DESIGN】unikat dekoracijo, ki bo povabite oblikovalec razpoloženje v vašem domu. 【MAGNETNI】Edinstven "ravnovesje" magnetni sesalna stikalo: Postavite naslednje žogo v sredini, ko je uravnotežena, ampak tudi, ko sveti lučka. 【OČI-CARE & VARČEVANJE z ENERGIJO】Toplo luč za oči, varstvo okolja materiali, bo prinesla miren in topel dom. 【FANTASTIČNO DEKORACIJO】Elipse modela, kjer je razsvetljava element je vgrajen v okvir, tako da svetloba lahko najti svojo pot ven.Nežno krivulja omogoča enostavno oči in pomirjevalno.Ko je sveti, služi kot lučka.Ko je izklopljen, je kot nalašč za dekoracijo mize 【ODLIČNO DARILO】Ta preprosta, namizne Svetilke je najboljše za študij, spalnica, pisarna, itd.kot poleg vir luči je tudi kos art.To je kot nalašč za vas kot darilo za prijatelje, družine in dekle in fant prijatelji.

Specifikacije:

Tip:Noč svetlobe Vir svetlobe: LED Napetost: 5V Preklop vrsta: gumb Lampshade material: ABS Napajanje :USB Oblika: Okrogla-- Tip: Vzdušje Energije: Stikalo Moč: 11-15W Električno Napajanje: Baterije Za Ponovno Polnjenje Je Na Baterije, Vključene: Da

Paket vključuje:

1 x Nočna Lučka 1 x USB Kabel

Izdelek zaslon:

Povratne informacije:

Če ste zadovoljni z našimi izdelki, vas prosimo, da nas 5 star povratne informacije, najlepša hvala.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate in bomo dobili nazaj, da boste čim prej.

Oznake: 12 točko vtičnico, ravnotežje, prileganje, led motion, lemooc, zdrobimo stekla, nastavite vtičnico ključa, t50 torx, ravnovesje de, lučka za brezžični, ravnovesje visi.

Številka Modela LT178
Je Na Baterije, Vključene Da,
Postavka Vrsta Nočne Luči
Napetost 5V
Vir Svetlobe LED Žarnice
Je Svetil Vključeni Da,
Vir Napajanja Polnilna Baterija
Blagovna Znamka xzn
Proizvodnja Električne Energije Stikalo
Vrsta Baterije LITIJ-IONSKA
Vrsta Nočna Lučka
Uporaba POČITNICE
Oblika Krog
Telo Material ABS
Moč 0-5W
Je Baterije Potrebno No

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Ustvarjalne Noč Svetlobe Magnetni Bilance Lučka za Napajanje USB Magnetni zraku, Toplo Bela Za Office Home Dekor

Ustvarjalne Noč Svetlobe Magnetni Bilance Lučka za Napajanje USB Magnetni zraku, Toplo Bela Za Office Home Dekor

Podobni izdelki

Primerjaj