Stiskanje Nogavice Moški Ženske Tekaški Športni Nogavice 20-30mmHg Edem Preprečiti Krčne Žile medicinska Sestra Nogavice Nogomet Nogavice

Nov izdelek

Na zalogi

€2.69

Na seznam želja

Naše Zingso Trgovino, je strokovno prodajalec Šport in na Prostem izdelkov,še posebej na področju stiskanje nogavice, športne nogavice.Vedno smo se potrudili, da ponujajo našim strankam visoko kakovost izdelka in 100% zadovoljiva storitev za stranke.

BREZŠIVNE & UDOBNO

Rebrasti patent zagotavlja usmerjeno arch in gleženj stabilizacija - omogoča vaše noge, da traja več med maratonov, tek in druge športe.Smo namenjeni, brezšivne nogavice, ki zagotavlja vrhunsko udobje in preprečuje, da bi vse drgnjenja ali draženje kože.So zelo spodbudno, debela in lepo kakovosti na razumno ceno.

IZBOLJŠA OKREVANJE MIŠIC

V HLTPRO stiskanje nogavice uporabljajo merilno tehnologijo stiskanja, ki pomagajo izboljšati pretok krvi in zagotavljajo podporo za obe vaše golenico in teleta.Te nogavice tudi pomoč pri preprečevanju utrujenosti za tiste na nogah ves dan, na primer športniki, medicinske sestre, učitelji, nosečnosti in se lahko uporablja za potovanje.

KOLENA, VISOKO STISKANJE NOGAVICE

Kolena-visoko stiskanje nogavice se uporabljajo za pomoč pri preprečevanju nastajanja krvnih strdkov, otekanje, krčne žile in sladkorno boleznijo.So tudi pomoč pri zdravljenju razjede na golenih.Z zmerno raven stiskanja na 20-30 mmHg, ki bi lahko nošenje v vsakdanjem življenju.

MODNI SLOG DARILO

S široko paleto vzorcev, barv in fotografij, to je enostavno, da park vaš predal, v katerem so možnosti za ujemanje vseh videz.To bi bilo najbolje, darila za vaše prijatelje ali družino na poseben festival, kot so materinski Dan, Dan očetov, Učiteljev Dan, praznik Dela, Rojstni dan itd.

CARE & STORITVE

Priporočamo, da ročno pranje nogavic v toplo vodo okoli 100F, z blagim milom ali detergentom rešitev nežno vtrite, ne silijo ostre drgnjenje.Zrak suh, ni izpostavljena in pražena.Ne lase, likalnik in suho čiščenje.Naše storitve standard zadovoljstva in sreče.Če imate kakršnakoli vprašanja o naročilu ali izdelek, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Kdo lahko koristi od stiskanje nogavice:

1, nosečnica

2, Športnike in aktivne ljudi, ki se ukvarjajo s Športom, tek, pohodništvo, kolesarjenje, nogomet, igranje itd.

3, Pogoste potnike ali kdorkoli ob dolgi ravnini polet

4, Delovna mesta, ki zahtevajo, da je na noge veliko: medicinske Sestre,Učitelji,Gradbeni delavci, kuharji, line delavcev, in restavracija, ki služi zaposlene itd.

5, nova Delovna mesta, ki zahtevajo dolgotrajno sedenje: Urad delavcev,voznikov itd.

6, Vsakdo, ki trpi za Krčne Žile, Edem, Plantarni Fasciitis itd.

Ime izdelka: stiskanje nogavice

Barva: Črna

Material: Najlon

Debelina: Srednje

Primerna za družine sezona: Pomlad, Poletje, Jesen in Zima

Značilnost: Oblikovanje

Stiskanje ravni : na Prvi ravni, 20-30 mmHg

Ljudje: Wome, Moški

Velikost: S/M, L /XL;

Katero Stopnjo izbrati?

Na prvi ravni (20-30 mmHg): primerna je za preprečevanje zdravje ljudi.Na primer, učitelji, promet, policija, medicinske sestre, zdravniki, kozmetičarka, nakupovanje, vodniki, itd., in te nogavice so primerne tudi za zgodnji simptomi, kot so venske žile z rahlo spodnjih okončin, ki je stal krat preveč dolgo, da se občutek Bolečine

Raven 2 (30-40mmHg): Za tiste, ki nimajo očitnih simptomov v spodnjih okončin in so skupaj z nogo neugodje (kot na primer boleče ude, utrujenost, otekanje in ekcem, krči, mravljinčenje, pigmentacije, itd.), phlebitis, nosečnice, po saphenous veno excision, in globoko vensko trombozo sindrom.

Raven 3 (40-50mmHg): Primerna za ljudi z visoko otekanje, temnih kožo, in nepopravljive lymphedema.

Oznake: nogavice pu bele, soton nogometni klub, stiskanje nogavice, nogavice moške zelena, večino teče nogavice, medicinska sestra, nogavice simboli nogometni klub, bangle moških bela, santic teče nogavice, nogometno žogo nogavice.

velikost S/M, L/XL
Cev Višina Nogavice
Poreklo CN(Izvora)
Prst-ločena No
Kategorija Izdelka Stiskanje nogavice
Spol MOŠKI
Barve kot slike
Izdelek starost razvrstitev Odraslih nogavice
Slog Moda, Šport
Funkcija Zračno propustno vlakno in znoj absorpcije
Glavni tkanina sestava Najlon

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Stiskanje Nogavice Moški Ženske Tekaški Športni Nogavice 20-30mmHg Edem Preprečiti Krčne Žile medicinska Sestra Nogavice Nogomet Nogavice

Stiskanje Nogavice Moški Ženske Tekaški Športni Nogavice 20-30mmHg Edem Preprečiti Krčne Žile medicinska Sestra Nogavice Nogomet Nogavice

Podobni izdelki

0 Mnenja in ocene
Poplačilo za stari red
€1.53
Primerjaj