Šivanje Šiv Vodnik Za Določanje Položaja Ploščo Multi Funkcionalne Sponka Vodnik Mrežo Ukrep Rejec Predlogo Šivalni Stroj Dodatki

Nov izdelek

Na zalogi

€2.43

Na seznam želja

Ta Šivalni Stich Priročniku, je vaše pojdi na šiv vodnik kot nalašč za šivanje.Vodniki držijo za vašega šivalnega stroja površine z repositionable, za enkratno uporabo lepila jell, ki je trajno pritrjena na vodnik površino, zaradi česar vaš šivalni enostavno in natančno.

Glavne Značilnosti

Se Natančno Šiv Šivanje

2-kos pomična vodnik z idealne oblike in robov kot nalašč za šivanje vključuje mrežo ukrep rejec predlogo 3 kosov skupaj, zaradi česar vaš šivalni enostavno in natančno.

Vsestransko Uporabo

Za večkratno uporabo in repositionable lepilo vodilo spodnje za needlecrafts, kot nalašč za šivanje, primerna za prilagojenim položaja, pritrjevanje tkanin, ročno, itd.

Lepilo Jell - Fiksiranim

Vodniki držijo za vašega šivalnega stroja površine z lepilom jell, ki je trajno pritrjena na vodnik površino.Kot nalašč za pomoč poravnajte obdelovancev na šivalni stroj.Vključuje tako ravne in ukrivljene robove, ki se lahko poravna.

Za Večkratno Uporabo In Repositionable

Če jell postane umazano ali polno in gladko, ga enostavno sperite s tekočo vodo in ste na dobri poti, znova in znova.Set vključuje prozorno plastično mrežo ukrep, ki pomaga pri vodnik za namestitev, ki služi tudi kot nosilec ko vodniki niso v uporabi.

6-v-1 Šivanje Vodnik

6 v 1 Šivanje: 1 prešivni vbod , 2 šivanje quilting trakovi , 3 šivanje zunanji krivulje , 4 šivanje notranje krivulje, 5 topstitch po desni strani, 6 topstitch ob levi strani.

Specifikacije

Materiali

Plastični

Teža Izdelka

40 G

Vsebina Paketa

Šivanje Šiv Vodnik Za Določanje Položaja Ploščo

Šiv Vodnik × 2

Določanje Položaja Ploščo × 1 Opomba

Zaradi ročnega meritve, prosimo, dovolite rahlo meritev odstopanja.

Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazane na sliki.

Oznake: prevoz srebro reed 150, pletilni stroj, pribor pothook, bleščica vrh za ženske, prošivati, rezervni deli srebro reed 150, analni žele, dodatek šivanje, diamond quilting predloge, odeja predlogo, kosovni pletenje pralni dodatki.

Vrsta Sukanca Za Šivanje
Vrsta Debelo No
Uporaba Pletenje
Nastavite Vrsto No
Poreklo CN(Izvora)
Material Plastični

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Šivanje Šiv Vodnik Za Določanje Položaja Ploščo Multi Funkcionalne Sponka Vodnik Mrežo Ukrep Rejec Predlogo Šivalni Stroj Dodatki

Šivanje Šiv Vodnik Za Določanje Položaja Ploščo Multi Funkcionalne Sponka Vodnik Mrežo Ukrep Rejec Predlogo Šivalni Stroj Dodatki

Podobni izdelki

Primerjaj