Trgovini D&D 60Pcs Cut-brezplačno Meri je Kreda Svinčniki Tkanine Marker Izginjajo Šivanje Kreda DIY Šivanje Oblačil Dodatki

Nov izdelek

Na zalogi

€18.73

Na seznam želja

1.Svinčnik meritev: znamke, kreda je skupno svinčnik velikosti 16,5 cm/ 6,5 cm v dolžino, 0.8 cm/ 0.31 cm v premeru, 6 barv, bela, črna, rdeča, rumena, modra in zelena 2.Enostaven za uporabo: ta vrsta označi svinčnik je brezplačna rezanje design, brez kakršne koli potrebe nož za rezanje, samo odtrgajte papir roll, in kartuše bo prišel ven, 3.Ki se uporablja za šivanje znamke svinčnik: svinčnik, lahko pomaga, da označite na krpo, papir, les, plastika, itd., idealen za domačo šivanje in krojenje, zaradi česar vaš označevanje, oblikovanje in risanje veliko lažje, 4.Opomba: posebej za oblačila usnje, veliko bolj primeren za bombaž in jih je mogoče uporabiti tudi na steklo, porcelan, pohištvo, itd., in jih ni mogoče sperite 5.Količina: paket vključuje 6 kosov šivanje znamke svinčnika, 1 kosov v vsaki barvi, bogato količino za večkratno uporabo

Prosimo, prepričajte se, da je naslov pravilen, preden boste plačali.

Če obstaja kakršna koli sprememba v naslov, prosimo, o tem obvestiti, preden smo ladjo parcel.

Čas dostave je odvisen od destinacije, Carinski, tudi slabo vreme.Prosimo, bodite potrpežljivi.

Naše blaga so zelo ustrezno, prosim, vedite, nakup, mi bo takoj ob dobavi.

1.Zaradi Politike, prosimo, da nam vaše polno ime, če ste Rusijo.Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje.

2.Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 3 delovnih dni po prejemu plačila.

3. Če posel je v hongkongu in na Kitajskem državni praznik, ravnanje čas bi bilo treba odložiti.Prosimo za razumevanje.

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na Oknar.si, kot so Alipay, kreditne kartice,v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).

Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.

Zaščititi svoje interese,bo tvoje plačilo začasno ki jih Alibaba, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

1.Če je predmet, ki je napako, ko ga prejmete ali niste zadovoljni z njim,Prosim stik z nami vnaprej in mi vam bo zagotovila zadovoljivo rešitev.

2.Če je element, ki je poškodovan v 3 mesecih, smo lahko poslali novo zamenjava za brezplačno ali ponujajo polno nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.

3.Če je element, ki je poškodovan v 12 mesecih, smo lahko tudi ponudi nadomestna storitev, vendar boste morali plačati dodatne stroške pošiljanja.

Mi bo zagotovila 5 Zvezdic povratne informacije, ko je prejel plačila.

Smo iskreno upam, da boste to storili isto za nas.Če izpolnjujete vse težave,

prosimo, da nam priložnost, da se razrešijo, da pred odhodom nas negativne povratne informacije.

Verjamemo, da vedno obstaja rešitev za vas!

Oznake: kreda pastelnih, stroj svinčnik šivanje, navzkrižno šiv tkanine, perilo, kitajski needlepoint, kreda držalo za pero, kreda krpo, navzkrižno šiv kit deklica, kreda tkanine, panda svinčnik šivanje, navzkrižno šiv drevo življenja.

velikost About 16cm
ime izdelka Šivanje Kreda
Paket 60pcs
Uporaba Navzkrižno Stitch
Blagovna Znamka D&D
Barve 6 barv
Poreklo CN(Izvora)
Material Plastični
Vrsta Krojač je Kreda
Za tkanine, Usnje, Papir, Oblačila

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Trgovini D&D 60Pcs Cut-brezplačno Meri je Kreda Svinčniki Tkanine Marker Izginjajo Šivanje Kreda DIY Šivanje Oblačil Dodatki

Trgovini D&D 60Pcs Cut-brezplačno Meri je Kreda Svinčniki Tkanine Marker Izginjajo Šivanje Kreda DIY Šivanje Oblačil Dodatki

Podobni izdelki

Primerjaj