100 kozarcev Srebro Ton Žice Zanko DIY Igelnega Vdevala Aluminija Iglo za rezanje Navojev za Vbod Vstavljanja Orodja DIY Šivanje Obrti

Nov izdelek

Na zalogi

€1.94

Na seznam želja

Dobrodošli kupce v naši trgovini.

Naša trgovina v glavnem ukvarja v šivalni orodja in dodatki.Če je potrebno, lahko vstopiti v trgovini za check in nakup.Hvala, ker ste prišli.

Opis izdelka:

Velike serije: 50-200 kosov srebra coil rezanje navojev so nameščeni v plastična škatla za shranjevanje, z zadostno količino in primerne velikosti, ki lahko izpolni svoje različne DIY šivanje potrebe, in nit, nit, udobno in hitro.Visoko-kakovostni materiali: šivalni stroj je izdelan iz aluminija, materiala, ki je močan in vzdržljiv, trajne, oksidacija-odporen odporen proti koroziji, rje dokaz, non-izginja, in je ni enostavno, da bi prekinil ali preoblikovanje po večkratni uporabi.Plastični box nudimo je enostaven za shranjevanje in lahko vam služi za dolgo časa.Širok obseg uporabe: igelnega vdevala je združljiv z roko igle in pralni igle, še posebej majhna očesca.Primeren je za nakit, izdelava, beading, jutranje, vezenje, DIY šivanje in druge obrti, ki vam bo prinesla veliko koristi za vaše rezanje navojev projekta.Udobje.Enostaven za uporabo: prvi sukanca potisnite skozi uho igle, nato sukanca potisnite skozi uho igle, in končno sukanec povlecite iz oči igle; avtomatsko rezanje navojev je enostaven za uporabo in je praktično šivanje izdelek za starejše, krojačev in šivanje delavcev.Informacije o velikosti: skupna dolžina mobilni telefon šivanje in rezanje navojev je približno 45 mm/1.8 cm; je luč in svetloba, in se lahko uporabijo za različne rezanje navojev dejavnosti; velika glava je enostavno, da pridržite in ga pridržite, in ne ovirajo gibanja in fleksibilnosti prsti.

Nasveti:

1. Pošiljke

Podpiramo neposredno dostavo, mi lahko pošljete vaše naročilo, da vaše stranke, prosim, pustite vaše upload naslov ob oddaji naročila.

2. Carine in uvoznih davkov

Na navedene cene ne vključujejo davkov, in kupec je odgovoren za carinskih in uvoznih davkov v vaši državi/regiji.

Garancija in jamstvo

3. Če ne boste zadovoljni z izdelkom, ki ste ga prejeli in želeli vrniti, ga vrnite v roku 3 dni za zamenjavo ali vračilo kupnine.

Obrnite se na nas, preden se je vrnil. (Ampak izdelek, ki mora ostati v prvotno stanje, tako kot država smo vam poslali)

4. Barve izdelka je lahko nekoliko drugačen, ker je barva v različne vrste računalniških zaslonov morda nekoliko drugačne.

5. Otrok ni dovoljeno uporabljati ta izdelek brez nadzora varuh, na lastno odgovornost.

Oznake: velikost, avtomatsko vdevalo, šelak, šivanje orodje, enostavno igelnega vdevala, preproga vezenje iglo, igelnega vdevala iz nerjavečega jekla, samodejno igelnega vdevala, zastavo maroko, tačka za quilting odeja.

Poreklo CN(Izvora)
velikost 45mm
Lastnosti 3 Enostavno Nastavitev Vodila
Uporaba Vezenje
Lastnosti 4 DIY sewing crafts
Uporabite za Šivanje, Mozaik, Vezenje, stitch
Lastnosti 1 Srebro Ton Žice Zanko
Ime Izdelka Aluminij Igelnega Vdevala
Material Aluminij
Paket 50/100/200pcs
Vrsta orodje garniture
Atributi 2 šivalni pribor

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

100 kozarcev Srebro Ton Žice Zanko DIY Igelnega Vdevala Aluminija Iglo za rezanje Navojev za Vbod Vstavljanja Orodja DIY Šivanje Obrti

100 kozarcev Srebro Ton Žice Zanko DIY Igelnega Vdevala Aluminija Iglo za rezanje Navojev za Vbod Vstavljanja Orodja DIY Šivanje Obrti

Podobni izdelki

Primerjaj