NINIVISION 4G SIM Kartico WIFI Sončne Baterije PTZ Kamere 1080P Prostem Nepremočljiva PIR Alarm, Zaznavanje Gibanja P2P CCTV Kamere

Nov izdelek

Na zalogi

€88.98

Na seznam želja

NINIVISION 4G SIM Kartico WIFI Sončne Baterije PTZ Kamere 1080P Prostem Nepremočljiva Alarm PIR Avdio Barvno Night Vision Zaznavanje Gibanja P2P CCTV Kamere

Jasno, dvosmerni Audio Sončne PTZ IP Kamere

Zgraditi v zvočnik in mikrofon,podporo, jasno, dve poti glas govori,

Super dolgo pripravljenosti,Non-stop Polnjenje

Priključite fotoaparat na 8W sončne celice, in da bo dobil neprekinjeno napajanje ves dan in vso noč.Lahko enostavno postavite odporen proti vremenskim vplivom sončne plošče, da bi povečali izpostavljenost sončni svetlobi.To vam prihrani težave z ročno polnjenje fotoaparata.

Opomba: fotoaparat paket ne vključuje baterije

PIR Človeškega Zaznavanja

Ko je ugotovil, da je nekdo zlomi v področju spremljanja, fotoaparat bo takoj posnamete sliko in pritisni in alarm na Aplikacijo.

PTZ nadzor

S pan funkcije zavrtite za 360° neskončne vodoravno pri visoki hitrosti.Nagib vrtenje na 90° omogoča zanesljivo dom in poslovne spremljanje in nadzor brez vertikalnih omejitev, pri čemer ni "mrtvo območje".

Smart Night Vision Način

Zgrajena v 2pcs Array led IR +4pcs bela svetloba, led,podporo barve, night vision in normalno ir nočno gledanje več night vision način

IP66 Nepremočljiva Varnostne Kamere

Fotoaparat ohišje je narejeno iz visoko kakovostne Kovine , se lahko zaščitite vaš fotoaparat pred Nasilno uničevanje in dež ourdoors.To zagotavlja varno na prostem naprav.Besno vetrovi so nalivi, in besno snowstorms se ne ujemajo za to krepak varnostne kamere.

Torej, pojdi naprej in postavili varnostne kamere kjer jo najbolj potrebujete.Težkih kovin stanovanje je dobro opremljena, da vzdržijo tako elemente in vandalizma.

Napredno H. 265 Video Stiskanje

H. 265 (HEVC) podvoji kodiranje učinkovitost v primerjavi s predhodnikom H. 264. H. 265 video prihrani okoli 50% bitno hitrost pri enaki kakovosti kodiranja.H.265 le potrebujejo manj pasovne širine,hitrejše nalaganje hitrost,bolj gladko video,Nižje ugriz stopnja,višja kakovost slike!

HD 1080P hd Zaslon

High-Definition vmesnik izhod,Podpiranje za spletno predvajanje,Mobile remote,Multi-okno display z 2.0 milijona slikovnih pik Ločljivost.Kot bo več večjih in slika se bo bolj jasno.

100% žice-free, ne potrebujete kabel

Sončne in baterijo, ki dajejo moč, ne žice, brez Električne energije.Zelo je primerna za tiste kraje, ki jih ni primeren za napeljave.

Enostaven za nastavitev in uporaba

100% Žice, prost in enostaven za namestitev; Scan QR kodo na par varnostne kamere na telefonu preko brezplačne aplikacije; Nonstop sončno energijo z lastno sončne celice in baterije polje

Daljinsko ogled kjerkoli,kadarkoli in Multi-user ogled

Hvala za priročno P2P tehnologije, zdaj si lahko ogledate žive posnetke, če želite, samo prijavite v P2P računa na app preko vaš Pametni telefon ali tablični računalnik in začnite spremljanje vaše hiše, v nobenem trenutku.Podpora več uporabnikom, da si ogledate ob istem času.

SD & Cloud Storage

Fotoaparat podpira do 128GB TF kartice lokalno varnostno kopiranje in zagotavlja tudi cloud storage service(Treba plačati dodatnih stroškov)

Pametno Predvajanje

Lahko enostavno najdete video posnetke, ki jih želite predvajanje, Pametno predvajanje na voljo prilagodljive, ki iščejo območja, čas predvajanja je močno zmanjšala (za prehitre vožnje skozi nepomembno video posnetke.

HD 2MP Sončne WIFI PTZ IP kamero specifikacije

Postavke, vključene

1 KOS solarnimi

1 KOS Wifi IP Kamera

1 BUC cablu USB

1 Vijak, Komplet*1

1 Uporabniški priročnik.

Baterije niso vključene

Namestite ga lahko na tam mestu

Vloge: Ulice, hiše, kmetije, parkirišč, vrtov, tovarne, pašniki, ribniki, itd.

Dostava

Bomo pošlje blago v roku 1-2 delovnih dni po plačilu je preverjanje s Oknar.si.

Trenutno skoraj vse izdelke v naši trgovini so brezplačna dostava.Postavke, ki pod 2 KG so dobavljeni z Oknar.si shipping kot privzeto.

Postavke, višje od 2 KG so dobavljeni z DHL,TNT ,FEDEX ,UPS Express Dostava kot privzeto.Bomo pošiljanje blaga po logistika način izberete.podpiramo različne logistične poti do različnih državah.Prosimo, preverite podrobnosti opis izdelka na strani.Številko za sledenje bo mogoče zagotoviti v 0-2 delovnih dni po odpošiljanju.

Kupcu so odgovorni za Dodatno COD dajatve, DDV, Posredništvo Takse, Uvozne Dajatve, ali Custom, Pristojbin in Davkov.Prosimo, Preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.Kupcu so odgovorni za Razširitev Območja z Doplačilom, če je naslov daljavo.Trudimo se po naših najboljših močeh vam najbolj zanesljiv, cenovno ugoden način dostave storitve.Včasih pa je močno odvisna na ladijski promet, kurirska in lokalnih običajev.

Oznake: kamere cctv, dvojno wifi kamera na prostem, tptek ptz kamere, fotoaparat sončne, 4g kamera sončne, vstar cctv kamere, PTZ, kamera ip camhi, 4g cctv kamere l, kamera ip.

Audio Izhod 1CH BNC
Barve bela
IR Razdalja(m) 40m
Senzor Blagovne Znamke SONY
Omrežni Vmesnik RJ-45 10/100Mb Utp Reža
Stenski Nosilec Strani
Senzor CMOS
Poraba Energije(W) 5W
Opozorilo Dejanje FTP Fotografija, E-Fotografija
Posebne Funkcije Vodotesno / Vremensko
Visoke Ločljivosti 1080P(Full HD)
Podprti Operacijski Sistemi Windows 7, Mac OS, windows 8, windows 10
Namestitev Strani
Zorni Kot 360°
Objektiv (mm) 3.6 mm
Številka Modela NI-1080PTZS-WIFI
Minimalna Osvetljenost(Lux) 0.01
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka NINIVISION
TF Kartica 128G TF Kartica
Vrsta ip kamera
Napajanje Normalno, Sončno Energijo
Certificiranje CE
Shranjevanje 128G
Napajanje(V) DC 12V
Podprte Mobilne Sisteme Windows Mobile, Android, ios
Slog Dome Kamera
Povezovanje IP/Brezžično Omrežje
Milijona slikovnih pik 2MP
Tehnologija Infrardeči
Stiskanje Video Format H. 265

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

NINIVISION 4G SIM Kartico WIFI Sončne Baterije PTZ Kamere 1080P Prostem Nepremočljiva PIR Alarm, Zaznavanje Gibanja P2P CCTV Kamere

NINIVISION 4G SIM Kartico WIFI Sončne Baterije PTZ Kamere 1080P Prostem Nepremočljiva PIR Alarm, Zaznavanje Gibanja P2P CCTV Kamere

Podobni izdelki

Primerjaj