10 Rdeči Karton Predal Polje Papirja Božično Darilo Polje z Gobo Znotraj Obroča, Ogrlico, Uhane Nakit Zaslon Embalaža Polje

Nov izdelek

Na zalogi

€7.40

Na seznam želja

Lepenka Predal, Nakit, Darilni Embalaži

Postavka vrsta: Kartonske Predal Darilo Polje s Črno Gobo

Material: Papir, Lepenka

Velikost:

5x5x3.5 cm

7cmx9cmx3cm

9cmx9cmx3cm

22.5x4.5x2.5 cm

Lahko osebno Logotip, Tiskanje Trgovina Ime, po Meri Logo, ampak boste morali dodatno plačati za ročno tiskanje taksa

Package:

Vključujejo le 10Pcs Škatle s črno gobo(Trak in drugi okraski, ki niso vključeni v to postavko)

PLAČILO

♥️sprejemamo Aliay, zahodne unije, tt, vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor depozitni.

♥️plačilo mora bemade v 3days naročila. ♥️če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova plačila je treba opraviti v 3days.

POŠILJKO

♥️Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke ♥️prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

♥️Package nad USD$5 bomo poslali po Kitajskem Post Registriranih Air Mail in nekatere države, tudi mi bomo poslali po epacket.

♥️Bomo poslali paket v 3days, ko bomo prejeli naloga stranke, razen meri, da.

O NAS

♥️Trenutno smo specializirani v meri kateri koli slog/velikost/material/barve.....nakit, torbe in škatle. ♥️Smo vrednost vsake posamezne stranke, kot tudi trgovec na debelo. ♥️Naše tovarne in podjetja se nahaja v Yiwu, največji majhne blaga na trgu na Kitajskem. ♥️Našim strankam nudimo neverjetne prihranke v primerjavi s cenami, ki jih ponuja tradicionalnih trgovinah za podobne ali enake izdelke. ♥️Nudimo native-gledano storitev za stranke v angleški, francoski in Kitajski.

Ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli pred in po nakupu; zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo strank.Smo nazaj našo zavezo z vrhunsko storitev, 100% polno denar nazaj in jamstvo za zadovoljstvo.

Ponudba Z Zaupanjem!

Oznake: država obroč polje, large cartboard box, moški ogrlica polje, polje čevelj, jewely box embalaže, tin embalaža škatle, lepenka papir, moške darila polje, polje storag, box karton.

Material Papir
Značilnosti Izdelka Papir polje
Številka Modela HZ553
Postavka Vrsta Nakit Embalaža & Zaslon
Postavka Premer 0cm
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Višina 3cm
Nakit Embalaža & Vrsto Zaslona Darilne Škatle
Element Teža 15g
Element Širina 5cm
Postavka Dolžina 5cm
Blagovna Znamka weikende

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

10 Rdeči Karton Predal Polje Papirja Božično Darilo Polje z Gobo Znotraj Obroča, Ogrlico, Uhane Nakit Zaslon Embalaža Polje

10 Rdeči Karton Predal Polje Papirja Božično Darilo Polje z Gobo Znotraj Obroča, Ogrlico, Uhane Nakit Zaslon Embalaža Polje

Podobni izdelki

Primerjaj