Univerzalna Velikost Več Vzorcev Stretch Stol Zajema Spandex za Dekoracijo Doma V Dnevni Sobi, Jedilnici

Nov izdelek

Na zalogi

€3.04

Na seznam želja

Informacije O Izdelku

*Pokrov je enostavno čistijo, saj je odstranljive in se lahko stroj opere. *Obseg usklajen pokrovi omogoča enostaven za vas, da se vaše pohištvo nov videz. *Ta izdelek je dodatno kritje.stoli ne prodajajo *je stretchy in se lahko uporablja za VEČINO Parsons Stol!Posebej primeren za Stol Velikost: Višina: za 17,7-23.6 palčni (45-60 cm) Dolžina:15.7-19.7 palčni (40-50 cm) Širina: 15.7-19.7 palčni (40-50 cm)

Navodila Za Nego

Odstranljiva pokrov Stroj pranje toplo, normalni cikel.Treba prati ločeno.Ne belilo.Ne sušilnih suho.Železo nizka.Suho čiščenje topil, razen trikloretilen.

Za več vzorcev , vas prosimo,

*Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, T/T. Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. * Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila. * Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni. * DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO).Mi ladja naše blago z DHL / EMS in China Post Air Mail,itd. *Elementi, ki bodo dobavljeni v roku 5 delovnih dni po plačilu prejeli. *Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. *STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. * Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! *Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

*6 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. *Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Oknar.si! *Nismo odgovorni za kakršno koli izgubo, škodo in manjkajoče vsebine po odpremi element. *Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali ladijskega stroškov.Te stroške kupca odgovornost. *Povrnili vam bomo vaše celotno plačilo takoj, če je predmet, ki je nepričakovano na zalogi. *Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu. *Imate 3 dni, da nas kontaktirate in 10 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, mora imeti za tako prodajalca in kupca na pol. *Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev * povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Oknar.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. * Mi bo kril vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje. *Če ste zadovoljni z našimi blaga, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije

*Prosimo, kontaktirajte nas, preden se odpravite morebitne negativne ali nevtralne povratnih!bomo reševali težave, skupaj z vami!.

Oznake: xr prenosni zaslon.

Material Spandex / Poliester
Uporaba Poroka Stol, Roko Stol, Hotel Stol, Banket Stol
Slog Sodobno
Številka Modela Potiskane Stol Zajema
Vzorec Navaden Barvanih
ime 5 Doma Dekor Stol Zajema
ime 1 Stretch Stol Zajema
ime 2 stol zajema spandex
Poreklo CN(Izvora)
ime 4 Živijo Stol Zajema
ime 3 Jedilni Stol Zajema

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Univerzalna Velikost Več Vzorcev Stretch Stol Zajema Spandex za Dekoracijo Doma V Dnevni Sobi, Jedilnici

Univerzalna Velikost Več Vzorcev Stretch Stol Zajema Spandex za Dekoracijo Doma V Dnevni Sobi, Jedilnici

Podobni izdelki

Primerjaj