Geometrijske Jedilni Stol Kritje Spandex Elastična Stol Slipcover Primeru Stretch Stol, Prevleke za Poroko Hotel Banket Jedilnica

Nov izdelek

Na zalogi

€4.45

Na seznam želja

Material: 90% poliester, 10% spandex

Package Vključeni: 1PC Stol Pokrov

Velikost Primerna Stol:

Nazaj Višina: 45~60 cm(za 17,7~23.6 palca)

Sedež Dolžina: 40~50 cm(15.74~19.68 palca)

Sedež Širina: 40~50 cm(15.74~19.68 palca)

To Ime:sedež kritje/stol zajema spandex/coprisedie/housse de stolček/stol covers/stoelhoezen eetkamer/funda silla/pokrov stol//fundas par sillas/funda silla comedor/capa cadeira/capa de cadeira/housse stolček/housse de stolček mariage/fundas sillas comedor elastica/fotelj pokrov/fundas par sillas de comedor/spandex stol pokrov/božič stol covers/stoel motike/coprisedie elasticizzati/lycra stol pokrov/banket stol covers/pokrov stol stretch/

Uporaba: urad predsednika pokrov/sedežne prevleke za računalnik stoli/stol, prevleke za poroke/jedilni stol covers/stol zajema jedilnico/za kuhinjo/poroka stol covers/pisarniški stol slipcover/kuhinjsko mizo, stol/outdoor pohištvo/plaža dekor/Stranka Predsednika Zajema

Pogosta VPRAŠANJA :

Q1 - Ne slika odraža realnosti ?

Vse naše slike, ki prihajajo iz fotografijo ustrelil, in so 100% naravni.Vendar pa je zaradi svetlobe in kota lahko obstajajo majhne razlike.

Storitev informacij :

O ladijski :

Ponavadi, so naročila, ki se obdelujejo v 1-3 dneh, 5 najvišjo.Če je nujno prosimo, da na zahtevo, ko postavite vaše naročilo ali se obrnite na našo customer service.

Lahko sledenje vašega naročila na spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje : www.17track.net/en.

Če ste naročilo iz Rusije, potni list informacije, ki bodo potrebne za krajevne navade v Rusiji.Prepričajte se, da vaših podatkov ne bo nikoli povedal, da tretje osebe, in zagotoviti informacije za Oknar.si v varnosti.

Prosimo, upoštevajte, da če ste naročilo iz Braziliji, Mehiki in Čilu, poštni sistem, ki je običajno počasnejši.Če še vedno ne dobite v roku 2 tednov, prosimo, obrnite na našo customer service.

Prosimo, da upoštevate spodnjo sliko, da veš, vaš približen čas dostave :

O nakupu zaščite :

Sprejemamo vrne in vračilo če je predmet, ki je imel nobenih težav.

Če vaš nakup zaščito čas je potekel, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na naš račun.

Lahko prekličete ali spremenite vaše naročilo pred pošiljanjem.

Ob parceli je poslano, ne moremo sprejeti preklic ali zamenjavo.Če želite preklicati naročilo vljudno prosim izberite razlog, zakaj si ne želim več.Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaše naročilo, prosimo, obrnite na nas in vam bomo rešiti težavo.

Vračila bodo postopkom v 3-15 dni po Oknar.si.Če imate nekaj težav s tem, se obrnite na Oknar.si službo !

O Povratnih informacij :

Prosimo, upoštevajte, zda in pustite povratne informacije, ko ste prejeli vaše naročilo.

Če obstaja kakršen koli problem z nakupom, prosimo, obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije ali odpiranje sporov se Bomo vedno potrudili, da odpravite težave na pozitiven način.

Kot si lahko predstavljate, svoje dobre povratne informacije so ključnega pomena za naš uspeh.

Pišite nam :

Nudimo storitve za stranke : Mi bo odgovoril na vaša sporočila v 12 urah.Kontaktirate nas lahko po elektronski pošti ali trgovec manager.

Oznake: stol offic, bar stol stol, sklad jedilni stol, bar stol, široko zložljiv stol, predsednik mao, stol krat, pohištvo v dnevni sobi nastavite kitajska brezplačna dostava, pokrov kavč, baby elf.

Barve kot fotografijo, kažejo,
Vzorec TISKANE
Material Spandex / Poliester
Slog Sodobno
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Plaža Stol, Hotel Stol, Poroka Stol, Banket Stol
velikost Universal Sizes
Specifikacija Chair Back Height Can Be From 45-60cm

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Geometrijske Jedilni Stol Kritje Spandex Elastična Stol Slipcover Primeru Stretch Stol, Prevleke za Poroko Hotel Banket Jedilnica

Geometrijske Jedilni Stol Kritje Spandex Elastična Stol Slipcover Primeru Stretch Stol, Prevleke za Poroko Hotel Banket Jedilnica

Podobni izdelki

Primerjaj