360 stopinjsko Vrtenje Stojalo Vezenje Stojalo Vezenje Hoop Lesa Navzkrižno Šiv Rack

Nov izdelek

Na zalogi

€17.16

Na seznam želja

360 stopinjsko Vrtenje Stojalo Vezenje Stojalo Vezenje Hoop Lesa Navzkrižno Šiv Rack

Značilnosti:

Enostavna namestitev in priročno zaponko.Lesene vezenje okvir s 360° rotacije.Nastavljivim naklonom in višino, uporabite udobno.

Oblikovanje lepe razsežnost višine in kota skladna, da oseba, ki je fiziološko krivulje, popolnoma sprošča vaše, že poškodovane rame, hrbet, hrbtenice, naredi navzkrižno šiv ljubimec ni več mogoče mučili vratnih vretenc, bolečine v celoti uživajo svoj hobi!

Specifikacije:

Material: bukev Krog

premer: 21 cm/8.27" 24 cm/9.45"

Višina: (nastavljiv) največja višina je približno 38,5 cm/15.16"

Packzage Vključeni:

1 pc

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

O nas

Naše podjetje je strokovno čezmejno e-poslovanje podjetje s strokovnim osebjem, strokovnimi izdelkov in blagovnih znamk.

Mi v glavnem naredite izdelkov trgovina na debelo in drobno.

dostava

Če ste naročilo,prosimo izberite način dostave .Če želite, da ladja s pomočjo Express ,prosimo, da se plačilo za dodatno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali predmeti v 7 dneh, ko boste plačilo, je končan.

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah,kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

Ne bomo povračilo stroškov ladijskega za zavrnjene pošiljke.

Vračilo kupnine

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če se vrnete elemente v 20 dneh od vašega prejema element, iz katerega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili,bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Oznake: vezenje okvir s stojalom, navzkrižno šiv, talni okvir, navzkrižno šiv stojalo, vezenje hoop s stojalom, navzkrižno šiv rack, bernina noge, kaktus navzkrižno šiv, navzkrižno šiv kit deklica, vezenje hoop lesa.

Vrsta orodje garniture
Uporaba Vezenje
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

360 stopinjsko Vrtenje Stojalo Vezenje Stojalo Vezenje Hoop Lesa Navzkrižno Šiv Rack

360 stopinjsko Vrtenje Stojalo Vezenje Stojalo Vezenje Hoop Lesa Navzkrižno Šiv Rack

Podobni izdelki

Primerjaj