Akril Zaslon Vstajajo 3 Velikost Korakov Akril Zaslon Stojalo za Preprečevanje Korozije Jasno Predstavitev Zaslon Polica za Slika Zbirka

Nov izdelek

Na zalogi

€7.84

Na seznam želja

Značilnosti:

[Varne in Trajne Material]- jasno akril zaslon vstajajo so izdelani iz visokokakovostnega akrila, ki je brez vonja, nestrupen in varen za uporabo.Akrilna odcepa za prikaz je trmast, za preprečevanje korozije in nizke temperature odporen tako, kot da bi podaljšali njegovo življenjsko dobo.

[Polirani Dokončaj]- obdeluje repeatly diamantno poliranje, vsak pregleden akril zaslon stojalo je sijaj gladka in lepo robovi, da zagotovi vašo varnost, medtem ko uporabljate, da se izognete rezanje vaše roke.

[Pregledna Zasnova]- Naše akril slika razstavna stojala so kristalno jasno, da naredi vaše številke ali drugih zbirk občutek, kot plavajoči, ko gledaš v daljavo.Plus, pregleden, preprost načrt prinaša ne vpliva na vaše sobi slog.(Opomba:Prosimo, peel off zaščitno folijo pred uporabo.)

[Več Velikostih]- akrilna zaslon police prišel v 2 določa, vsak set vsebuje 3 velikostih, da ustrezajo vašim različnih zaslon potrebujejo.Višina je bila v urejeno tako, da predmete, ki so lahko prikazane stopnje do stopnje in ne bo v senci drug drugega.

[Široko Uporabo]- kristal predstavitev akril polica je ravno površino, da imajo različne predmete, kot so slika za zbiranje, nakit, cupcake, sladkarije, fotografija v njega, umetnosti, trofeja, prodajalec vzorca ali drugih zbirk.To je sugguested, da ga postavite na obzorju površine, kot so mize, računalniške mize, omare, itd.

Specifikacije:

Material: Akril

Velikost: 3*3*3inch(7.7*7.7*7.7 cm),4*4*4 inch(10.2*10.2*10.2 cm),5*5*5inch(12.7*12.7*12.7 cm).

Barva:Jasno

Package:

1 x 3*3*3inch(7.7*7.7*7.7 cm)Akril Zaslon

1 x 4*4*4 inch(10.2*10.2*10.2 cm)Akril Zaslon

1 x5*5*5inch(12.7*12.7*12.7 cm)Akril Zaslon

Obvestilo:

1.Od velikosti zgoraj je merjena z roko, velikost dejanski element, prejmete lahko nekoliko razlikujejo od velikosti zgoraj.

2.Ne RetailPackage.

3. Zaradi nastavitve zaslona in pogoji osvetlitve, barv, lahko rahlo razlikujejo od navedenih fotografije.

Oznake: prikaz polica, ghostbuster igrača, rok pregleden, acryl zaslon, kaktus nakit stojalo, stich, nendoroid, disney moana, akril nakit stojalo, komatsu pump.

Poreklo CN(Izvora)
Postavka Višina 5inch
Element Širina 5inch
Material Akril
Postavka Vrsta Nakit Embalaža & Zaslon
Element Teža 450g
Postavka Premer 5inch
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Nakit Embalaža & Vrsto Zaslona Primeri & Prikaže
Postavka Dolžina 5inch

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Akril Zaslon Vstajajo 3 Velikost Korakov Akril Zaslon Stojalo za Preprečevanje Korozije Jasno Predstavitev Zaslon Polica za Slika Zbirka

Akril Zaslon Vstajajo 3 Velikost Korakov Akril Zaslon Stojalo za Preprečevanje Korozije Jasno Predstavitev Zaslon Polica za Slika Zbirka

Podobni izdelki

Primerjaj